Świetna okazja Jestem ciekaw jak z utratą wartości w porównaniu do nówki?
[o1] Zmiany fabryczne w lewej tylnej części auta w 1999?
Zwiń
X
-
[o1] Zmiany fabryczne w lewej tylnej części auta w 1999?
Witam.
Trafiłem przypadkiem na informację, że w O1 w 1999 roku nastąpiła drobna zmiana techniczna mająca na celu zlikwidowanie uciążliwego stukania podczas jazdy w lewej tylnej części auta - coś w rejonie zawias/zamek/tylne drzwi/nadkole itp. Kiepsko znam czeski.
Czy ktoś wie może coś więcej na ten temat? Bo akurat coś mi z tyłu po lewej grzechocze i nie umiem dojść co to takiego, a mam akurat rocznik 1999
-
-
Zamieszczone przez Tobi77A ja mam '03 i właśnie mi coś stuka z lewej z tyłu i nie umiem zlokalizować przyczyny (najbardziej oczywiste czyli bałwanki wymieniłem).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajkotperski, podrzuć ten dokument ze zmianą.
[ Dodano: Czw 08 Sie, 13 17:52 ]
Zamieszczone przez Tobi77Jak się wkurzę to wywalę wszystkie plastiki z bagażnika i potem będę szukał dalej.
Komentarz
-
-
Gość
a nie ma poprostu luzu na zawiasach, sprawdz drzwi ewentualnie sam zamek czy dobrze dokrecony lub rygiel. na probe owin rygiel tasma np. izolacyjna.bywa ze z tylu tez pojawiaja sie luzy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tobi77A ja mam '03 i właśnie mi coś stuka z lewej z tyłu i nie umiem zlokalizować przyczyny (najbardziej oczywiste czyli bałwanki wymieniłem).Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz